Srdečně Vás zveme na setkání celiaků ve čtvrtek 17.3.2016 v  17.15 hodin

v prostorách pekařství a cukrářství Labužník Celiak na Dolní ulici č.96 ve Frýdku.

Tématem budou novinky kolem pečiva.

Bezlepkový chléb na kvásku. Toastový chléb. Bílé pečivo z nové směsi Labumix.

Velikonoční překvapení.

Přijďte se inspirovat a ochutnat.

Těšíme se na Vás.

 

11. základní škola ve Frýdku-Místku se rozhodla zajišťovat dietní stravování i pro žáky z jiných škol na území města. Žáci, kterým škola nevyšla vstříc v přípravě dietní stravy tak mají možnost nechat si obědy dovést z této jídelny. Bližší informace můžete získat u vedoucí školní jídelny paní Balogové.

 

Sdružení moravskoslezských celiaků připravilo pro své členy časopis plný odzkoušených bezlepkových receptů s fotografiemi, praktickými radami, zajímavými tipy.

Cílem je inspirovat vás k bezlepkovému vaření a pečení založeném zejména na přirozených surovinách.

Členové obdrží časopis zdarma, ostatní si ho mohou zakoupit v bezlepkové pekárně a cukrárně Labužník Celiak, nebo ve vybraných prodejnách zdravých výživ.

 

Srdečně Vás zveme na setkání celiaků ve čtvrtek 3.12.2015 v  17.15 hodin

v prostorách pekařství a cukrářství Labužník Celiak na Dolní ulici č.96 ve Frýdku.

Na programu bude přednáška na téma: 

Jakých chyb se vyvarovat při bezlepkovém pečení, rady, tipy, diskuse.

Přednášet bude paní Petrová, hlavní technolog bezlepkové pekárny a cukrárny Labužník Celiak.

Předem si můžete připravit dotazy.

Vánoční ochutnávka.

Těšíme se na Vás.

 

Srdečně Vás zveme na setkání celiaků ve čtvrtek 1.10.2015 v  17.15 hodin

v prostorách pekařství a cukrářství Labužník Celiak na Dolní ulici č.96 ve Frýdku.

Na programu bude:

Jak chutně a jednoduše využít v kuchyni podzimní plodiny -
sladké i slané variace
 
Diskuse, ochutnávky

Přijďte se inspirovat a ochutnat.

Těšíme se na Vás.