Srdečně Vás zveme na setkání celiaků ve čtvrtek 3.12.2015 v  17.15 hodin

v prostorách pekařství a cukrářství Labužník Celiak na Dolní ulici č.96 ve Frýdku.

Na programu bude přednáška na téma: 

Jakých chyb se vyvarovat při bezlepkovém pečení, rady, tipy, diskuse.

Přednášet bude paní Petrová, hlavní technolog bezlepkové pekárny a cukrárny Labužník Celiak.

Předem si můžete připravit dotazy.

Vánoční ochutnávka.

Těšíme se na Vás.

 

Srdečně Vás zveme na setkání celiaků ve čtvrtek 1.10.2015 v  17.15 hodin

v prostorách pekařství a cukrářství Labužník Celiak na Dolní ulici č.96 ve Frýdku.

Na programu bude:

Jak chutně a jednoduše využít v kuchyni podzimní plodiny -
sladké i slané variace
 
Diskuse, ochutnávky

Přijďte se inspirovat a ochutnat.

Těšíme se na Vás.

 

PŘIJEĎTE SI S NÁMI UŽÍT LÉTO
CESTA DO PRAVĚKU
4. Turnus 10.8.- 22.8.2015
Cena 4.690,- Kč 
Pro děti od 9 do 15 let s bezlepkovou dietou
 
www.ukateriny.cz/detsky-tabor/clanky4-turnus-nove-i-s-bezlepkovym-stravovanim/
 
Rekreační areál "U Kateřiny" , Libotín 979, 742 66 Štramberk
tel. 556 852 262, 604 274 669 www.ukateriny.cz, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
 

Srdečně Vás zveme na netradiční setkání celiaků, které se uskuteční ve čtvrtek 4.6.2015 v 17. hod. v prostorách pekařství a cukrářství Labužník Celiak na Dolní ulici č.96 ve Frýdku.
Přijďte ochutnat a vyměnit si vaše nejlepší odzkoušené bezlepkové recepty. Z diskusí víme, že každému se daří něco jiného, proto chceme požádat všechny, kteří jsou ochotni se o svůj oblíbený recept podělit, aby přinesli malý vzorek na ochutnávku. Obdržíte sladkou odměnu. Přítomna bude i fotografka, nejlepší recepty přidáme do připravovaného časopisu. 
Dále budete moct ochutnat pokrmy z nových směsí Labumix.
 
Těšíme se na Vás.

 

Srdečně Vás zveme na setkání celiaků ve čtvrtek 26.3.2015 v 17.15 hodin  v prostorách pekařství a cukrářství  Labužník Celiak na Dolní ulici č.96 ve Frýdku.
 
Na programu bude:
ukázka přípravy karamelu - výroba zdravého sladidla
výroba pomazánky z Hrašky
velikonoční překvapení
 
Diskuse na téma:
Čím nejlépe obohatit jídelníček na jaře
Změna sazby DPH na bezlepkové výrobky
Zavádění dietního stravování ve školách podle novely vyhlášky o školním stravování
 
 
Těšíme se na Vás,
 
Sdružení moravskoslezský celiaků